Author Topic: [Diskusi] 2013 : Kamen Rider Gaim  (Read 82 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline unknown

  • Giant monster kitty alien 5
  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 434
  • i'm not an unknown character but i'm unknown..!!
[Diskusi] 2013 : Kamen Rider Gaim
« on: December 04, 2013, 01:54:34 AM »
mencoba membangkitkan kembali SF Tokusatsu ini~ :siul:

[2013]Kamen Rider Gaim

Quote
Kamen Rider Gaim (仮面ライダー鎧武(ガイム) Kamen Raidā Gaimu?) is a Japanese tokusatsu drama in the Kamen Rider Series, the 15th series during its Heisei run and 24th overall. The series, written by Gen Urobuchi, directed by Ryuta Tasaki and produced by Naomi Takebe, began airing on TV Asahi from October 6, 2013, replacing Kamen Rider Wizard in its initial timeslot and joining Zyuden Sentai Kyoryuger in the Super Hero Time programming block. The core themes of the series are fruits, locks, and the Sengoku period. The catchphrases of the series are "Rider Warring States Period" (ライダー戦国時代 Raidā Sengoku Jidai?), "What will you use the power for?" (キミはこの力、どう使う? Kimi wa kono chikara, dō tsukau??), and "This is my stage now!" (ここからは俺のステージだ! Koko kara wa ore no sutēji da!?). The title character made a first appearance Kamen Rider Wizard's special episodes.


jadi karena saya malas masukin panjang lebar, untuk story dll bisa baca di wikipedia...


jadi ini kamen rider dengan lanjut konsep angka 2 = W (2 usb), 3 = OOO (3 medal), 4 = Fourze (4 cartridge), 5 = Wizard (5 jari), 6 = Gaim (permainan kata dari Roku / Lock)...

menurutku ini kamen rider agak lucu, dia pake rider banyak tapi baru episode 7 (*udah episode 8 sih sekarang tapi blom nonton lolz) udah muncul 7 rider... dan konsep battle dancenya bikin entah kenapa agak gimana gitu.. cuman secara total konsep kaya gabung2in serial2 kamen rider sebelumnya, (banyak rider (ryuki), perusahaan gede (faiz), dll)

jadi apabila berkenan silahkan berikan tanggapan mengenai seri kamen rider yg baru ini... :p

Bonus: ShowHide

Fill the world with smile~