Author Topic: Lagu jepang apa yg pertama lo apal??  (Read 1109 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline kurai

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 764
  • I, once again, arise
Re: Lagu jepang apa yg pertama lo apal??
« Reply #60 on: October 05, 2009, 11:01:04 AM »
half kenshin
wind akeboshi........
..............

Offline zeroyuki

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 372
  • nguahhh.... >.<
Re: Lagu jepang apa yg pertama lo apal??
« Reply #61 on: October 26, 2009, 03:22:19 PM »
pertama apal???

kalo apal c...hitomi no jyuunin....

(apal tapi ga bisa dinyanyiin XD)

Offline Akira

  • Administrator
  • *****
  • Posts: 1.502
Re: Lagu jepang apa yg pertama lo apal??
« Reply #62 on: March 10, 2010, 02:30:00 PM »
*headbutt*

anak2 09 blom pada ngisi nih
I trust machines, and I know that, objectively, I'm a shut-in. But if you really think that's an insult, then I can't begin to imagine how diseased your brain may be
- Akasaka Ryuunosuke

Offline Rinjou

  • Terorin~ Leader
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 911
  • Zettai yada!
Re: Lagu jepang apa yg pertama lo apal??
« Reply #63 on: September 29, 2010, 12:17:26 PM »
Namida wa Shitteiru (OST Samurai X)

karena ada tugas nyanyiin lagu jepang di sekolah jadi harus diapalin mau gk mau
sekarang udah gk tau masih apal ato enggak

思い出なんていらないよ だって今強く、深く愛してるから~

Offline restava

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 103
  • wah..wah..wah..
Re: Lagu jepang apa yg pertama lo apal??
« Reply #64 on: October 08, 2010, 04:28:03 PM »
fukai mori <Do As Infinity>

gara2nya sering liat inuyasha pas dulu di ind*s**r
Quote
[spoiler]there's only two choice, good choice or better

Offline bluise.elf

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 225
  • anyeonghaseyo!
Re: Lagu jepang apa yg pertama lo apal??
« Reply #65 on: October 14, 2010, 10:52:26 AM »
CHE.R.RY (YUI)..
*walaupun skarang udah agak2 lupa gara2 lebih sering nyanyi lagu KPop*  :p

Offline SunDragoon

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 329
  • Time isn't money. It is more important than money
    • SunAniMaGame
Re: Lagu jepang apa yg pertama lo apal??
« Reply #66 on: October 23, 2010, 08:21:20 PM »
Rookiez D'Punk - Complication
entah kenapa kedengarannya enak dan akhirnya berusaha menghapal.
btw, ini OST. Durarara.
兎に角, 宜しくお願いします

Myanimelist
http://myanimelist.net/profile/SunDragoon

My blog
http://sunanimagame.wordpress.com/


Offline Keadilan

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 99
  • Uphold what is just, protect what is sacred.
    • DeviantArt
Re: Lagu jepang apa yg pertama lo apal??
« Reply #67 on: December 09, 2010, 05:17:52 PM »
Butterfly- OPnyaDigimon Adventure. ( o_o)b


Sooyoung saranghae~ <3

Offline Black Mage

  • VVarl0ck of jUnk3rl4nd
  • Commander
  • ******
  • Posts: 1.389
  • BerAPI-API, BerAPI-API, dan BerAPI-API!
    • GCT
Re: Lagu jepang apa yg pertama lo apal??
« Reply #68 on: February 17, 2011, 06:07:54 PM »
hmm, Just Wild Beat kalau nggak salah judunya itu
dari Two Mix . . .

btw, dulu semua lagu digimon bahasa indonesia saya hapal lol . . .
"Every game started with something fun. Then we began to add some weird rules, and everyone loses their minds."

- Black Mage
Leader of GCT & Leader of Genshiken Game Division 2011-2013.

Offline Akira

  • Administrator
  • *****
  • Posts: 1.502
Re: Lagu jepang apa yg pertama lo apal??
« Reply #69 on: April 05, 2011, 12:43:38 AM »
dont include the freakn dubbed song in here pleaseeeeee~~~~

its so fail
(nowdays)
I trust machines, and I know that, objectively, I'm a shut-in. But if you really think that's an insult, then I can't begin to imagine how diseased your brain may be
- Akasaka Ryuunosuke

Offline IlluminaSeeker

  • PLM
  • Moderator
  • *****
  • Posts: 288
  • to Shine and Bless
Re: Lagu jepang apa yg pertama lo apal??
« Reply #70 on: February 08, 2012, 04:50:44 PM »
Aoi Shiori - Galileo Galilei (ost. Ano Hana)

dan sebentar lagi kayanya bakal hafal Kimi no Shiranai Monogatari full vers :p
- Master of Illumination -

~ are you illuminated enough? ~ 

Offline Sayato

  • Junker I
  • Commander
  • ******
  • Posts: 2.459
Re: Lagu jepang apa yg pertama lo apal??
« Reply #71 on: May 14, 2012, 05:33:40 PM »
Baran doban  >:D (yang ikut karaoke pertama kali harusnya tau xD )

hmm.. apa ya..? rasanya sih Lets Go Gekigengar 3  :mellow:

Offline bzyqfix

  • Genshiken Staff
  • *
  • Posts: 24
  • good season is rain season
Re: Lagu jepang apa yg pertama lo apal??
« Reply #72 on: May 24, 2012, 05:29:29 PM »
Lagu openingnya Doraemon  :p
"Most girls are idiots." -Arya Starks